ifconfig

Në këtë post, unë do t’ju tregoj se si të lidheni me rrjetin e fshehtë WiFi. Për t’u lidhur me WiFi të fshehur ju duhet vetëm të dini emrin e Wifi. Pasi te gjejme e emrit të rrjetit zgjidhni “Shto rrjetin / Lidhu me WiFi të fshehur” futni emrin e rrjetit. Në këtë tutorial, unë jam duke përdorur Linux (Parrot dhe Kali) ju mund të përdorni ndonjë shpërndarje Linux (Mos harroni Instaloni aircrack-ng).

Pasi te startoni Kali Linux hapni terminalin.

Hapi tjetër i hapni iconfig dhe shtypni Enter. Do të tregojë të gjithë ndërfaqen e rrjetit në dispozicion. Hidhni një sy. Nëse ka wlan0 atëherë ju mund të vazhdoni hapin tjeter. Në disa shpërndarje, ajo quhet ndryshe si wlXXXX. kjo tregon që ju mund të përdorni WiFi.

ifconfig

Hapi tjetër është të fikni internetin e pajisjes tuaj. Është e rëndësishme.

Tani, mund të aktivizoni monitor mode.

monitor mode

Komanda e mësipërme do të mundësojë mënyrën e monitorimit. ju duhet të aktivizoni modalitetin e monitorimit. Mënyra e monitorimit përdoret për të parë informacion në lidhje me rrjetet wifi që janë në dispozicion në rangun tonë. Për heqjen e pajisjes nga mënyra e monitorimit të rrjetit është e rëndësishme

Pas kësaj, ju duhet të ndaloni disa procese kompjuterike

airmon ng

Kjo komande do të ndaloje të gjithë procesin që mund të shkaktojë një problem në wifi hacking. Psh. Network Manager. Për hacking, ajo shkakton një problem kështu që ju duhet të ndaloni këtë proces.

Tani jeni në gjendje të shihni të gjitha rrjetet në dispozicion (varet nga fuqia e kartës tuaj wifi). Për të parë wifi e tjera ndiqni komandën e mëposhtme.

Ajo do t’i tregojë të gjithë rrjetit wifi të pranishëm në rangun tuaj.

Për të parë emrin e rrjetit të hapur hapni nje terminalin te ri dhe shkruani komandën e mëposhtme.

aireplay

Kjo do të prodhojë sulm Dos.

 

SHËNIM: Ky artikull është vetëm për qëllime edukimi. Albanian Cyber nuk mban përgjegjësi për ndonjë dëm të bërë nga ju. Lexo Disclaimer

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj këtu