13 C
Tirana
Saturday, 4 April, 2020
Reklamo Ketu
Rreth Nesh

Albania Cyber Security

Meqenëse pothuajse çdo organizatë në botën e sotme është e lidhur në internet , duhet të ndërmerren hapa për të siguruar që rrjetet e tyre të mbeten të sigurta dhe pikërisht për këtë është misioni ynë. Albania Cyber Security është një komunitet i përkushtuar për kibernetikën, e cila është e njohur gjerësisht, duke tërhequr lexues mujorë duke përfshirë profesionistë të IT-së, hulumtues, hackerë, informaticien dhe entuziastë. Albania Cyber Security përmban lajmet më të fundit të sigurisë kibernetike dhe mbulimin në thellësi të tendencave aktuale dhe të ardhshme në Infosec dhe se si po formojnë botën kibernetike.


Kontaktoni përmes Email-it
Mos ngurroni të na shkruani në [email protected] për ndonjë reagim ose pyetje. Ne shpresojmë që të dëgjojmë nga ju. Ju gjithashtu mund të na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Twitter për të marrë përditësime të reja nga ne.

Albania Cyber Security