Marketing

Reklamoni Me Ne

Reklamimi në Albanian Cyber është një mundësi unike për të arritur miliona ekspertë të teknologjisë, hulumtuesit dhe lexuesit e entuziazmuar të sigurisë kibernetike.
Me mijera lexues mujorë, ACS është një nga faqet më të rëndësishme në fushën e sigurisë kibernetike që tërheq një audiencë thelbësore të profesionistëve që kërkojnë produktet, burimet dhe rishikimet teknike të fundit të IT.

Mundësitë Reklamuese dhe Sponsorizimi:

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të mundësive të reklamimit për t’ju ndihmuar të thithni audiencen dhe me kosto efektive.
Banner Ads
Promovimi përmes Buletinit
Fushatat e mediave sociale
Na kontaktoni për të diskutuar në lidhje me vendet e disponueshme dhe çmimet në:
[email protected]

Artikuj të sponsorizuar:
Nëse keni një shërbim të shkëlqyeshëm, produkt ose libër që mendoni se bota duhet të dijë për të, atëherë mund ta reklamoni ose ta rishikoni në faqen tonë të internetit. Ne rishikojmë për të dhënë informacionin më të rëndësishëm për lexuesit tanë, kështu që produkti juaj duhet të jetë me interes për audiencën tonë.

Na kontaktoni për të eksploruar më shumë mundësi për të reklamuar produktet dhe shërbimet tuaja në ACS në [email protected]