Httrack është një cloner webfaqe / faqe, nga perspektiva e testimit të depërtimit, përdoret kryesisht për të krijuar një faqe interneti të rreme, ose për të ngritur në server sulmues. Akseso httrack duke shtypur në terminal:

~ $ httrack Ju do tju kerkohe per disa konfigurime të nevojshme me udhëzime. Të tilla si, Emri i projektit, Rruga bazë e projektit, caktojnë objektin e URL-së dhe konfigurimin e proxy-ve.

 

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj këtu