Një studim i Clark School në Universitetin e Merilendit është një nga të parët që përcaktoi sasinë gati të vazhdueshme të sulmit të kompjuterave me akses në internet – mesatarisht çdo 39 sekonda – Emrat dhe fjalëkalimet jo të sigurta që përdorim që u japin sulmuesve më shumë shansin e suksesit.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj këtu