11 C
Tirana
Friday, 3 April, 2020
Reklamo Ketu

MAC Spoofing me Macchanger në Linux

MAC Spoofing është një teknikë për të ndryshuar përkohësisht adresën tuaj të Media Access (MAC) në një pajisje rrjeti. Një adresë MAC është një...

Hack WPA/WPA2 WiFi: Udhëzues i përsosur për fillestarët

Wpa është siguria më e zakonshme WiFi që ne përdorim sot. Algoritmi i tij është mjaft i sigurt, por akoma, mund ta hackosh atë. Do...

Krijimi i një liste fjalësh duke përdorur crunch në Linux

Ne këtë tutorial do të mësojmë të krijojmë një wordlist duke përdorur Crunch në Kali Linux të cilat hakerët përdorin për sulme brutte force....

Hack WPS me Pixie Dust Attack dhe Reaver

Në këtë tutorial ne do të bëjmë një sulm pixie dust duke përdorur Reaver 1.5.2, Aircrack-NG dhe Pixiewps. Sulmi Pixie Dust  është një sulm...

Si të gjeni një rrjet të fshehur WiFi brenda 5 minutave

Në këtë post, unë do t'ju tregoj se si të lidheni me rrjetin e fshehtë WiFi. Për t'u lidhur me WiFi të fshehur ju...

Kali Linux Hacking Tutorial: Udhëzues për fillestarët (2019)

Nëse sapo keni instaluar Kali Linux ose dëshironi të bëheni një Haker Etik atëherë po lexoni tutorialin e duhur. Në këtë artikull, do te...

Si të fshihni IP-në tuaj për të qënë anonim online?

Në këtë tutorial, do t'ju shpjegoj se si mund ta fshihni identitetin tuaj / shfletoni në mënyrë anonime ose të ndryshoni adresën Ip Ka disa...

Si të përditësoni Kali Linux me një komandë të vetme?

Nëse dëshironi të përditësoni sistemin Kali Linux, e gjitha ajo qe ju duhet të bëni është që të përdorni komandën e mëposhtme: apt update &&...

Instalimi i Kali Linux në VirtualBox: Mënyra më e shpejtë dhe...

Ky tutorial ju tregon se si ta instaloni Kali Linux në Virtual Box në Windows dhe Linux në mënyrën më të shpejtë të mundshme. Kali...