20 C
Tirana
Saturday, 4 April, 2020
Reklamo Ketu

Tregu i sigurise kibernetike do te shkoje 231 Miliarde dollare

Ndersa tregu i sigurise kibernetike u vleresua me 137 miliarde dollare ne fillim te vitit 2017, tregu parashikohet te rritet ne 231 miliarde dollare...

Existon nje sulm hakerash cdo 39 sekonda

Një studim i Clark School në Universitetin e Merilendit është një nga të parët që përcaktoi sasinë gati të vazhdueshme të sulmit të kompjuterave...

Shpejtesia e Internetit te NASA shkon deri ne 91 GBPS

Nëse ka një organizatë që kurrë nuk duhet të shqetësohet për transmetimin e videos në HD, është NASA. Rrjeti hije i organizatës hapësinore mund...

Virusi Morris ishte i pari sulm kibernetike ne bote!

Virusi Morris ose virusat e Internetit të 2 nëntorit 1988 ishin një nga viruset e parë kompjuterikë të shpërndarë nëpërmjet internetit dhe i pari...

10 gjëra për Cyber Security ju duhet të dini për ta...

Shumica e bizneseve moderne kanë inkorporuar zgjidhjet e sigurisë në internet në operacionet e tyre për të rritur efikasitetin. Në përgjithësi, në platformat dixhitale...