6 C
Tirana
Monday, 16 December, 2019
Reklamo Ketu

Softuerët më të mirë open source (2019)

Pajisni kompjuterin tuaj Windows, Mac ose Linux me të software-ët open source më të mirë të 2019 Jo të gjithë programet 'free' janë të njëjta....

Linux Distro për Hacking dhe Penetration

Duke kërkuar për Linux-in më të mirë për të mësuar hacking? Nëse doni të ndiqni një karrierë në Sigurinë e Informacionit ose tashmë jeni duke...