Aplikacioni i BlindElephant Web Fingerprinter përpiqet të zbulojë versionin e një aplikacioni të njohur (web) duke krahasuar skedarët statikë në lokacionet e njohura kundër hashave të paracaktuara për versionet e atyre dosjeve në të gjitha lëshimet në dispozicion. Teknika është e shpejtë, me bandwidth të ulët, jo invazive, gjenerike dhe shumë automatike.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj këtu