BENI KUJDES NGA EMAILET

Email-et tani po përdoren gjithnjë e më shumë nga hakerat, dhe një vlerësim statistikor që është bërë në çdo 131 email përmban një malware. Kjo është shkalla më e lartë në rreth pesë vjet dhe pritet të rritet ndërsa hakerat përpiqen të përdorin malware si ransomware për të gjeneruar dhe perdorur nga njerëzit që nuk dyshojnë.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj këtu